EUSA

EUSA VEBINĀRS PAR EIROPAS UNIVERSITĀŠU ČEMPIONĀTIEM 2023

1.decembrī Eiropas Universitāšu sporta asociācija (EUSA) organizēja vebināru, kura galvenā tēma bija 2023. gadā gaidāmie Eiropas universitāšu čempionāti.

Vebinārā piedalījās 50 dalībnieki no 24 valstīm, kuri pārstāvēja dažādas nacionālās universitāšu sporta asociācijas un organizācijas komitejas, kas organizēs 2023.gada čempionātus.

Vebinārā piedalījās arī Latvijas Augstskolu sporta savienības prezidente Agita Ābele un izpilddirektore Kitija Seņkāne.

Pēc EUSA ģenerālsekretāra Matjaza Pecovnika ievadvārdiem, EUSA prezidents Adams Ročeks pagodināja ar savu uzrunu, kurā izmantoja iespēju dalīties īsā kopsavilkumā par Eiropas Universitāšu spēļu panākumiem, iespaidīgo darbu EUSA pasākumos iesaistītajām pusēm, kā arī novēlēja visiem topošajiem organizatoriem veiksmi Eiropas universitāšu čempionātos nākajā – 2023.gadā.

Pirmajā prezentācijā uzstājās EUSA ģenerālsekretārs Matjaz Pecovnik, kurš iepazīstināja ar aktivitāšu ziņojumiem no spēlēm Lodzā, EUSA konvencijas kopsavilkumu un #LetsIDUS un #BeActive kampaņu, kā arī dalījās ar nākotnes pasākumiem, piemēram, EUSA-FISU semināru un EUSA Ģenerālā asambleju, inspekciju vizītēm, turpmākajām sadarbībām, rīcības plāniem un projektiem.

Kā nākamais uzstājās EUSA sporta vadītājs Miha Zvans, kurš prezentēja visus gaidāmos Eiropas universitāšu čempionātus, daloties ar svarīgu informāciju par atrašanās vietām, inspekcijas apmeklējumiem un sagatavošanās darbu norisi.

Mariano Carcatella, kurš ir EUSA sporta vadītāja palīgs dalījās ar izmaiņām reģistrācijas procesā, svarīgākajiem termiņiem, kas jāievēro, un detalizētu skaidrojumu par katru procesa posmu.

Matjaz Pecovniks iepazīstināja vēl ar dažām izmaiņām saistībā ar reģistrācijas maksām un izmantoja iespēju iepazīstināt un uzaicināt visus dalībniekus, viņu universitātes un organizācijas kļūt par EUSA asociēto biedru.

Noslēguma uzruna tika teikta EUSA prezidenta Adam Roczek vārdā, kurš kopā ar Matjaz Pecovnik kungu aicināja klātesošos viesus pievienoties video sasveicināšanās brīdim, tādējādi lieliski noslēdzot šo veiksmīgo vebināru.

Vairāk informācijas par Eiropas universitāšu čempionātiem un reģistrācijas atvēršanu, lūdzu, skatiet www.eusa.eu/events/championships

Dalies

Citi raksti